Casa Sanzio

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Besökt av
Patricia Johansson

Massor av plats till få pengar

Stor lägenhet med all modern komfort och plats till hela sju personer i den genuina stadsdelen Trastevere. Härifrån kan du "gå till allt" på kort tid, samtidigt som du bor med gott om plats för hela resesällskapet.

Denna stora lägenhet ligger i Trastevere kvarteret på Lungotevere Raffaello Sanzio med utsikt till det kända torget Piazza Trilussa. Den sköna byggnaden har såväl hiss som portier! Här har man ett gott utgångsläge för att utforska de folkliga kvarteren och resten av Roms historiska centrum. Ingen kan påstå att lugn och ro präglar området men skönt nog är lägenheten utrustad med termofönster vilket normalt inte är standard i Italien för att minska ljudet utifrån.

Femrumslägenhet med 5/7 sovplatser (2:a vån. med hiss) - Lägenheten är på ca. 130 m² och består av uppehållsrum, matsal, stort kök med diskmaskin, stor garderob, sovrum med två enkelsängar, sovrum på två plan med dubbelsäng och en enkelsäng, ett sovrum med dubbelsäng, ett badrum med badkar och toalett samt ett badrum med dusch och toalett. Lägenheten är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin, mikrovågsugn, TV, DVD och kaffemaskin.

Därför ska du välja Casa Sanzio

  • Närmaste flygplats: 18 km
  • Restaurang
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Casa Sanzio är inte tillgänglig i dagsläget

Casa Sanzio är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

  • Rom Ciampino Flygplats: ca. 18 km (40m)
  • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 37 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Casa Sanzio. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Restaurang
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Lungotevere Raffaello Sanzio 1 (primo piano, 2B)
Roma

Koordinater

Latitude: 41.8916
Longitude: 12.4703

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler