Casa San Lorenzo

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Besökt av
Marie Strutzenblad

Upplev romarnas Rom i San Lorenzo-kvarteret

Upplev Roms universitets kvarter. Det är enkelt att ta sig härifrån till antika centrum med offentlig transport men du kommer förmodligen älska livet runt lägenheterna. Matställen och caféer är det rikligt av i denna levande stadsdel.

Casa San Lorenzo ligger på Via dei Sabelli i universitetskvarteret San Lorenzo. Man tar sig enkelt härifrån till centrum med offentliga transportmedel och lägenheterna ligger nära både centralstationen Termini och den stora stationen Tiburtina.

Du finner allt i San Lorenzo kvareret

I San Lorenzo kvarteret finns tre supermarket varav det ena samt två apotek ligger på själva Via dei Sabelli där lägenheterna finns. De två andra supermarket ligger på Via dei Volsci och på Via Tiburtina. En daglig marknad med färska varor finns på den närliggande Largo degli Osci och rätt nära finns även mynttvätteri. Dessutom finns det övervakad parkeringsplats ca. 300 meter från huset. I området finns allt vad man kan begära av restauranger, pizzerior och barer,

Snabbt och lätt till Roms sevärdheter

Ca. 200 meter från byggnaden på Via di Scalo San Lorenzo ligger hållplatsen till spårvagn nr. 3 som man kan ta om man vill till och från Colosseum, Forum Romanum, Cirkus Maximus, Pyramiden, Porta Porteses gatumarknad, Galleriet för modern konst, Det etruskiska museet och den zoologiska trädgården. På Via Tiburtina, ca. 100 meter från huset ligger busshållplatsen för buss nummer 71 som kan användas om man vill besöka Den Spanska Trappan, Trevi-fontänen och Via del Corso. På Via dei Ramni, ca. 300 meter från lägenheterna ligger busshållplatsen för buss nummer 492 som kan användas om man vill besöka Vatikanen och Castel Sant'Angelo. Tunnelbanestationen (linje A) ligger ca. 400 meter från byggnaden på Piazza Vittorio.

Lägenheter till prismedvetna

I byggnaden finns fyra lägenheter att hyra för de som önskar att vara i Rom i kortare perioder. Dessutom får du här en unik möjlighet att bo precis som romarna själva gör. Alla lägenheterna är utrustade med egen värme, aircondition samt TV och wi-fi.







Därför ska du välja Casa San Lorenzo

 • Närmaste flygplats: 25 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Casa San Lorenzo är inte tillgänglig i dagsläget

Casa San Lorenzo är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 25 km (30m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 40 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Casa San Lorenzo. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Dei Sabelli 39
Roma

Koordinater

Latitude: 41.8961
Longitude: 12.5136

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler