Casa San Francesco a Ripa

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Besökt av
Patricia Johansson

Bo i folkliga Trastevere

Casa San Francesco a Ripa ligger i det trevliga och traditionsrika kvarteret Trastevere på den västra sidan om Tibern.

Lägenheten ligger i närheten av ett stort urval av trevliga matställen och shoppingmöjligheter. Missa heller inte den trevliga marknaden med allt från kött och fisk till frukt och grönt.

Trerumslägenhet för 4-6 personer (4:e vån. utan hiss): Lägenheten ligger på fjärde våningen i en elegant byggnad (utan hiss) på en av Trasteveres lugna gator och består av ett stort vardagsrum med matbord och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och tillhörande badrum med badkar, sovrum med två enkelsängar, badrum med dusch och kök. Lägenheten är utrustad med TV, VHS-DVD, stereo anläggning, tvättmaskin samt diskmaskin.

Därför ska du välja Casa San Francesco a Ripa

  • Närmaste flygplats: 24 km
  • Internet/Wi-Fi
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Casa San Francesco a Ripa är inte tillgänglig i dagsläget

Casa San Francesco a Ripa är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

  • Rom Ciampino Flygplats: ca. 24 km (40m)
  • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 35 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Casa San Francesco a Ripa. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via S. Francesco a Ripa 18
00153 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8869
Longitude: 12.4720

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler