Casa Piazza Navona

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Utvalt av
Patricia Johansson

Komfortabelt mitt på Piazza Navona

Bo mitt på Piazza Navona med storslagen utsikt över platsen i en stor och rymlig lägenhet med tre sovrum och plats för upp till 8 övernattande gäster. Här finns all komfort man kan tänka sig.

Du bor inte bara vid Piazza Navona, nej du bor mitt på Piazza Navona på tredje våning med fantastisk utsikt över hela platsen från uppehållsrummets tre fönster (och det samma gäller från två av sovrummen)!

Inbjudande lägenhet

Läget är med andra ord skapligt, och det är även tal om en stor välskött och presentabel lägenhet med sober inredning, fina parkettgolv och riktigt bra med plats, även om man bor 8 personer. En rolig detalj utgörs av spricka i den ena väggen, som är försedd med en "glasskiva" som ska indikera om sprickan utvidgar sig eller inte, en säkerhetsåtgärd som skyddsmyndigheterna har ålagt byggnaden.

Moderna faciliteter

Lägenheten har naturligtvis aircondition, Wi-Fi, diskmaskin och tvättmaskin, men också hårtork, vattenkokare, förvaringsskåp, plattskärms tv i alla sovrum, eldstad och brödrost.Fyrarumslägenhet med 4/8 sovplatser (tredje våning med hiss) - Lägenhetens ca 170 m² är fördelade med en hall, stort uppehållsrum med eldstad, separat kök (fyra keramiska plattor, ugn, micro, kylskåp och diskmaskin) uppehållsrum med bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och internt badrum med dusch och toalett, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt ytterligare två badrum, det ena med dusch, det andra med badkar, båda naturligtvis med toalett.

Därför ska du välja Casa Piazza Navona

 • Närmaste flygplats: 27 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Casa Piazza Navona är inte tillgänglig i dagsläget

Casa Piazza Navona är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 27 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 35 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Casa Piazza Navona. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Corso Rinascimento 69
00186 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8993
Longitude: 12.4734

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler