Casa Landone

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Rymlig och välinredd lägenhet

Casa Landone har allt och lite till. Förutom att vara ytterst välinredd får du både aircondition och balkong. Du bor vid torget Piazza del Popolo vilket innebär gångavstånd till i stort sett hela Roms antika centrum.

Denna stora och välskötta lägenhet på hela 115 m² ligger ett stenkast från Piazza del Popolo, och det på den bättre sidan om man helst vill slippa stora horder av turister framför dörren. Du ska nämligen bara förbi torget, och det är som om alla turister vänder.

Lägenhet i fint skick

Lägenheten ligger på sjätte våning av en ståtlig byggnad (tack och lova med en hiss, med de sista 11 stegen får du ändå gå) och framstår som välskätt och i gott skick med parkettgolv och stuckaturer i taket. Lägenheten är utrustad med aircondition, tv med DVD-spelare och tvättmaskin.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (6e våning med hiss) Lägenheten består av entré, uppehållsrum med matplats och bäddsoffa till två personer, separat kök (diskmaskin, fyra gasplattor, ugn, brödrost, vattenkokare och kylskåp), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkel sängar, badrum med badkar, dusch och toalett samt en gästtoalett med wc och handfat. Från köket har du utgång till en härlig balkong med utsikt mot Borgheseparken.

Därför ska du välja Casa Landone

 • Närmaste flygplats: 30 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Casa Landone är inte tillgänglig i dagsläget

Casa Landone är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 30 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 35 km (1h 0m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Casa Landone. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Flaminia 56
00197 Roma

Koordinater

Latitude: 41.9136
Longitude: 12.4753

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler