Casa Innocenzo III

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Charm och stil i hjärtat av Rom

En praktfull liten lägenhet med charm och stil mitt i hjärtat av Rom. Tänk dig, att du större delen av året kan få 60 kvadratmeter läcker lägenhet till ett lägre pris än ett spartanskt hotellrum! Det verkar nästan för bra för att vara sant, men prova själv.

Vi tycker själva att denna lägenhet är något av ett fynd, både för par på en romantisk tur till Den Eviga Staden och för barnfamiljer, då läget inte kan bli mer centralt, priset är lågt, och lägenheten hålls oklanderlig av den sympatiske, kultiverade ägaren, som bor granne.

Charmerande lägenhet

När du kommer in i hallen eller går in i badrummet, känns taket lite lågt, men när du kommer in i det stora uppehållsrummet med elegant parkett och dess karaktäristiska romerska trätak, ger du oss säkert rätt i, att du har fått mycket mer för pengarna, än du skulle fått i ett trångt hotellrum. Det är verkligen en charmerande lägenhet, som vi är säkra på snart kommer få kunder som kommer tillbaka gång på gång.

Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser - Du kommer in i hallen, och härifrån kan du gå till höger och komma in i badrummet, som är utrustat med vattenmassage badkar (med tillhörande dusch), toalett och bidé, eller rakt in i det stora uppehållsrummet. Här finner du först en bäddsoffa till två personer och i den andra änden av rummet en dubbelsäng, elegant placerad bakom en stor väv. Här finns också ett läckert, högt matbord (lsmalt och ite bar stil likande) med fyra stolar, ett piano, garderob, två stora fönster mot gränden och en litet välfungerande kokvrå undangömd i ett skåp med fyra gasplattor, kylskåp och micro. Lägenheten har satellit-tv och wi-fiDärför ska du välja Casa Innocenzo III

  • Närmaste flygplats: 35 km
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • I stad eller by

Casa Innocenzo III är inte tillgänglig i dagsläget

Casa Innocenzo III är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

  • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 35 km (50m)
  • Rom Ciampino Flygplats: ca. 35 km (40m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Casa Innocenzo III. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Vicolo Savelli 33
00186 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8978
Longitude: 12.4707

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler