Casa Gregorio III

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Besökt av
Marie Strutzenblad

Stor personlighet och modern komfort

En stor och fin lägenhet med plats för upp till åtta sovplatser som ligger i ett lugnt område mitt i Rom. Det är smakfullt möblerad, och erbjuder all nödvändig komfort så som satellit-TV, tvättmaskin och wi-fi.

I det lugna och fridfulla kvarteret mellan Trevifontänen och Quirinalhöjden ligger denna stora och fina lägenhet på fjärde våningen i en pittoresk byggnad.

Lägenhet med personlighet

Den stora platsen står verkligen i fokus samtidigt som lägenheten är ytterst smakfullt och fint inredd; den är ljus, charmerande och har stor personlighet. Golven är nästa överallt fint hållna av fina parket och taken har de traditionella romerska plankor (!) och friliggande balkar. Lägenheten är dessutom utrustad med satellit-TV, DVD, wi-fi samt tvättmaskin.

Fyrarumslägenhet med 6/8 sovplatser (4:e vån. med hiss): - Lägenheten mäter ca. 150 m² och består av entré, stort uppehållsrum med matplats och soffgrupp där den ena blir till en bäddsoffa för två personer, separat kök (5 kokplattor, ugn, microvågsugn, diskmaskin och stort kylskåp med frys), sovrum (med aircondition) med dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch, sovrum (med aircondition) och eget badrum med badkar och toalett samt litet sovrum (utan aircondition) med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.Därför ska du välja Casa Gregorio III

 • Närmaste flygplats: 16 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Casa Gregorio III är inte tillgänglig i dagsläget

Casa Gregorio III är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 16 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 40 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Casa Gregorio III. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Piazza Scanderbeg 51
00187 Roma

Koordinater

Latitude: 41.9007
Longitude: 12.4846

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler