Casa Giubbonari Lotus

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Besökt av
Marie Strutzenblad

Historiska möter det moderna

Det historiska möter det moderna i denna välskötta tvårumslägenhet som ligger få steg från torget Campo de’ Fiori. Här har du ett fantastiskt läge, liten terrass, aircondition, satellit-TV, diskmaskin. Allt du behöver för en lyckad vistelse i Rom.

Det kan gott vara så att vi betonar denna lägenhets praktfulla placering för mycket, men vad är annars viktigare än just läget när du besöker Rom ?

Modern möblering

Det är å andra sidan inte något fel med resten av lägenhetens kvaliteter. Den är nämligen genomgående renoverad och nymöblerad under 2010 så den framstår som en charmig lägenhet kombinerad med historiska ramar och modern inredning. Se bara på den vackra taken på den ena sidan och det knallröda köket på den andra! Lägenheten ligger på tredje våningen vilket inte är så illa ifall man vill gå upp, dock finns det även hiss i byggnaden.

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (3:e vån. med smal terrass): - Lägenheten är på 55 m² och består av entré, uppehållsrum med kokvrå (två kokplattor, ugn, microvågsugn, kaffemaskin, kylskåp och diskmaskin) och bäddsoffa för en person, badrum med badkar och toalett samt ett sovrum med dubbelsäng. Lägenheten är dessutom utrustad med en smal terrass (med ett litet bord och två stolar) ut mot innergården.

Därför ska du välja Casa Giubbonari Lotus

 • Närmaste flygplats: 27 km
 • Internet/Wi-Fi
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Casa Giubbonari Lotus är inte tillgänglig i dagsläget

Casa Giubbonari Lotus är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 27 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 35 km (1h 0m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Casa Giubbonari Lotus. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via dei Giubbonari 97/A
Roma

Koordinater

Latitude: 41.8945
Longitude: 12.4738

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler