Casa Giubbonari

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Besökt av
Patricia Johansson

Klassiska & komfortabla

Dessa trevliga lägenheter mitt i Roms historiska centrum har flera fördelar: två minuter från torget Campo de' Fiori ligger den fint på en handelsgata med samma namn. En lysande utgångspunkt för en vistelse i den italiensk huvudstaden.

Mitt i Roms historiska centrum, endast två minuters promenad från blomtorget Campo de' Fiori, finner man Casa Giubbonari på den trevliga butiksgatan med samma namn.

Fem lägenheter - samma ägare

Casa Giubbonari består av totalt 5 lägenheter, vardera mäter ca. 90 m² och ligger på olika våningar med hiss. Alla lägenheterna ägs av samma ägare som har lagt stor vikt på vacker, klassisk och bekväm stil.

Olika färger och möblering

De fem lägenheterna i Casa Giubbonari har samma grundplan och i realiteten är det bara möblerna och färgerna som är olika. Alla lägenheter har entrè med klädskåp, stort uppehållsrum med bäddsoffa, matbord och kokvrå med två elplattor, ugn, mikrovågsugn samt diskmaskin. Det finns sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar (OBS: lägenhet nr. 5 har våningssäng!) samt två badrum med dusch och badkar, hårfön och toalett. Alla lägenheter har aircondition.

Nära offentlig transport

På grund av det mycket centrala läget kan man gå i stort sätt till alla Roms sevärdheter. Om man använder sig av offentlig transport, så ligger platsen Largo Argentina bara 5 minuter bort från lägenheten och där finner man busslinjer till i stort sett alla delar av Rom. Spårvagn nr 8 som kör bland annat till Stazione Trastevere (med tågförbindelser till Fiumicino flygplats) har sin slutstation här.Därför ska du välja Casa Giubbonari

 • Närmaste flygplats: 27 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Casa Giubbonari är inte tillgänglig i dagsläget

Casa Giubbonari är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 27 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 35 km (1h 0m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Casa Giubbonari. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via dei Giubbonari 97
Roma

Koordinater

Latitude: 41.8944
Longitude: 12.4739

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler