Casa Elisabetta

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Hemtrevligt i Trastevere

Den mysigaste lägenheten man kan tänka sig, under ett besök i Rom. Här bor du mitt i Trasevere i en målmedvetenhetsfull välunderhållen lägenhet, som är inredd med riktig god smak.

Det första ord jag kommer på när jag ska beskriva denna lägenhet är mysig. Detta är verkligen ett litet varmt hem, som får en att tänka på julafton året runt! Intrycket startar redan i trapphuset, där den söta ägarens lägenhet ligger bredvid din.

Hemtrevlig varm och trygg miljö

Det är ingen mening att börja beskriva lägenhetens många personliga egenskaper, dess böcker, antika möbler, och smakfulla detaljer. Det får vi överlämna åt bilderna och era egna ögon. Denna lägenhet är unik och ett fantastiskt ställe att bo på under ett besök i Rom inte minst under vinterhalvåret. Men vi kan dock nämna att lägenheten har aircondition och wifi samt, att alla tänkbara och otänkbara problem som kan dyka upp kommer åtgärdas omgående av den samvetsfulla ägaren.

Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser - Lägenheten består av en hall, uppehållsrum med kokvrå (två kokplattor, miniugn, brödrost, vattenkokare och kylskåp med frysbox samt tvättmaskin med inbyggd torktumlare) och badrum med badkar och toalett. Över uppehållsrummet och hallen finns det ett rymligt loft med dubbelsäng och ett hörn med två enkelsängar (eller ska vi säga ottomaner?)Därför ska du välja Casa Elisabetta

 • Närmaste flygplats: 18 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Casa Elisabetta är inte tillgänglig i dagsläget

Casa Elisabetta är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 18 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 38 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Casa Elisabetta. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Vicolo del Cinque 30
00153 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8910
Longitude: 12.4696

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler