Casa della Scala

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Besökt av
Patricia Johansson

Egoistisk lägenhet i Trastevere

Vi frestas nästan till att kalla den en "egoistlägenhet", denna tvårumslägenhet i det folkliga Trastevere. Lägenheten är en fin utgångspunkt för par (eventuellt med ett barn) som vill bo mitt i Roms mest färgsprakande och folkliga kvarter.

Det är något speciellt med att bo i Trastevere. Många vill nog ge oss rätt i att detta kvarter på många sätt skiljer sig i förhållande till resten av Rom, inte minst pga invånarnas lokalpatriotism. De är inte bara romare, de är trasteveriner! Var och en som har besökt dett område vet ,så finns här åtskilliga matställen och caféer, och här är liv och rörelse nästan dygnet runt. Är det inte det vi ofta drömnmer om när vi ser ut på regnet, mörkret och vinden?

Tvårumslägenhet med 2 + 1 sovplatser (2. vån. med hiss) - Lägenheten är ca. 50 m² stor och består av uppehållsrum med mjukt möblemang och matplats samt på en förhöjd våning en enkelsäng, kök, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten bjuder på många personliga drag som skapar en trevlig atmosfär.

Lägenheten är utrustad med aircondition, diskmaskin, tvättmaskin, TV, DVD-spelare, stereoanlägg, värmeanläggning och möjlighet för internet.Därför ska du välja Casa della Scala

 • Närmaste flygplats: 27 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Casa della Scala är inte tillgänglig i dagsläget

Casa della Scala är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 27 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 35 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Casa della Scala. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via della Scala 72
Rom

Koordinater

Latitude: 41.8906
Longitude: 12.4686

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler