Casa della Rota

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Upplev charmen i centrala Rom

Bo mitt i Roms charmiga centrum i denna lika charmiga lägenhet. Du kan mingla med både turister och lokalbefolkningen på de mysiga gatorna i kvarteret som vimlar av mysiga matställen, kaféer och butiker.

Upptäck Roms charmiga centrum

Dessutom ligger Piazza di Santa Caterina della Rota bredvid Piazza Farnese och endast två minuters promenad från Campo de 'Fiori, så det går ju inte att klaga på det fantastiska läget!

En ljus och charmig lägenhet

Komforten är verkligen avgörande här och det gäller både själva lägenheten och grannskapet i stort. Det här är inte bara ett funktionellt boende varifrån du kan utforska Rom, utan även en bekväm och elegant bas där du kan koppla av på kvällarna efter en fullspäckad dag i storstan.

Därför ska du välja Casa della Rota

 • Närmaste flygplats: 28 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Casa della Rota är inte tillgänglig i dagsläget

Casa della Rota är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 28 km (50m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 35 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Casa della Rota. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Piazza di Santa Caterina della Rota 91, 5.
00186 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8955
Longitude: 12.4698

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler