Casa della Croce

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Opulenta omgivningar nära den Spanska Trappan

Lägenheten är full av stämning, ursprungliga trappor, antika möbler, parkettgolv och höjden till loftet bidrar till en genomgående bild av välstånd och forna tiders bättre medborgarskap. Här saknas dock inte någon modern komfort: aircondition, wifi, sat-TV, dvd-spelare, tvättmaskin och diskmaskin. Läget är ett av de bästa och mest centrala i Roms historiska centrum.

Bilderna ljuger inte: denna lägenhet är verkligen i en klass för sig själv, och det är nästan en omöjlig uppgift att göra den rättfärdig i skrift. Den bör upplevas, och det är något med den här lägenheten som bjuder in till en vistelse under den tiden på året då det blir mörkt tidigt - för då kan du på riktigt värdesätta dess trevliga atmosfär.Femrumslägenhet med 6/7 sovplatser Lägenheten består av entré, stort vardagsrum, rymligt kök med matsal (med 4 gasplattor, ugn, stort kylskåp, frys och diskmaskin), tre sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med enkelsäng och tre badrum.

Därför ska du välja Casa della Croce

  • Närmaste flygplats: 28 km
  • Internet/Wi-Fi
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Casa della Croce är inte tillgänglig i dagsläget

Casa della Croce är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

  • Rom Ciampino Flygplats: ca. 28 km (50m)
  • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 36 km (1h 0m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Casa della Croce. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via della Croce 85
Roma

Koordinater

Latitude: 41.9064
Longitude: 12.4807

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler