Casa Costantino

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Besökt av
Patricia Johansson

Personligt och stilrent i folkligt kvarter

En både charmerande, välskött och personlig lägenhet mitt i folkliga Trastevere. Bilderna varken ljuger eller överdriver, det är verkligen en trevlig lägenhet! Så boka den innan någon annan gör det...

Det är stora skillnader mellan uthyrningslägenheterna, som forstår att kombinera det personliga och stilfulla med det välskötta, och allt för ofta ser vi, att lägenheterna blir slitna, för att ägarna inte tänker långsiktigt. Därför glädjer en lägenhet som Casa Costantino oss desto mer, för här tar ägarna noga hand om och underhåller sin härliga lägenhet, och de är rätt stolta över resultatet.

Hemtrevligt och varmt uttryck

Vi befinner oss mitt i Trastevere, i Vicolo de' Cinque, på tredje våning av en vacker gammal byggnad. I samma ögonblick du kliver in, känns lägenheten rymlig och välkomnande. De fina gamla klinkers golven, de traditionella romerska träbalkarna och de många antika möblerna bidrar till att skapa en varm och hemtrevlig stämning, det gör det till ett nöje att vända tillbaka till lägenheten efter en lång dag i staden.

Litet minus

Vi hoppas med tiden kunna övertala ägarna till att bygga en takterrass, för det är verkligen en skam att inte utnyttja den potentialen, det stora taket har, För närvarande är det en vacker trappa upp från uppehållsrummet till det stora takfönster och dörren upp till taket, men den är låst, eftersom du endast kommer ut på det sluttande taket.

Men trots allt

Men även utan terrassen är lägenheten väl värt pengarna. Det är ett sådant ställe man kommer tillbaka till, när man har bott där en gång, och det kan man se på bokningarna: Du måste vara tidigt ute eller mycket flexibel med datumen för gästerna kommer igen år efter år.

Fyrarumslägenhet med 3/6 sovplatser Lägenheten är ca 90 m² stor och ligger på tredje våning (utan hiss). Du kommer in i uppehållsrummet, där du finner en behaglig soffgrupp, som kan vara till stor glädje efter en lång dag på stan, en suite där du finner matplatsen varifrån du når det välfungerade öppna köket (med fyra gasplattor, ugn, diskmaskin, kylskåp och micro). Här finns dessutom ett sovrum med dubbelsäng samt internt badrum med dusch och toalett, två sovrum med två enkelsängar i vardera (om man vill kan de skjuvas ihop till dubbelsängar) och ännu ett badrum med badkar och toalett. OBS. endast i uppehållsrummet finns det aircondition, medans det i sovrummen finns takfläktarDärför ska du välja Casa Costantino

 • Närmaste flygplats: 27 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Casa Costantino är inte tillgänglig i dagsläget

Casa Costantino är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 27 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 36 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Casa Costantino. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Vicolo de' Cinque 50 (door bell: Melaranci)
00153 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8907
Longitude: 12.4694

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler