Casa Clemente II

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Besökt av
Patricia Johansson

Få mycket för pengarna vid Campo de' Fiori

Bo ett stenkast från stämningsfulla Campo de' Fiori i en lägenhet med tre sovrum, aircondition, diskmaskin mm till ytterst rimligt pris.

Campo de' Fiori, Palazzo Farnese, Piazza Navona, Trastevere... Vi behöver inte säga mycket mer. Din semesterlägenhet i Rom väntar på dig.

Sovrummen med aircondition

Det mesta finns inom kort gångavstånd när du bor här vid Palazzo Spada. Den stora lägenheten Casa Clemente II ligger på andra våningen (utan hiss) mitt i Rom och bjuder på allt det man har behov för vid en lyckad vistelse, dessutom till ett förnuftigt pris. Alla tre sovrum i lägenheten är dessutom utrustade med aircondition.

Fyrarumslägenhet med 3/6 sovplatser (2:a vån. utan hiss): - Lägenheten är ca. 100 m² stor och består av uppehållsrum med matplats, soffa och TV, separat kök med 4 kokplattor, ugn, microvågsugn, diskmaskin och tvättmaskin. Vidare finner man sovrum med dubbelsäng, två sovrum med två enkelsängar (ett med eget badrum med toalett och dusch) samt badrum med toalett, badkar och dusch med massagefunktion.

Därför ska du välja Casa Clemente II

 • Närmaste flygplats: 19 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Casa Clemente II är inte tillgänglig i dagsläget

Casa Clemente II är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 19 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 35 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Casa Clemente II. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Vicolo de' Venti 11
00186 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8944
Longitude: 12.4717

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler