Balcone Silvestro I

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Bo ståtligt nära shoppingkvarter

Högt uppe ligge denna ljusa lägenhet på en lugn gata i centrala Rom. Från den smala balkongen kan du njuta av utsikten över stadens tak.

I kvarteret mellan Spanska trappan och Piazza del Popolo ligger denna välskötta och fint inredda, ljusa lägenhet på en lugn gata mellan Via di Ripetta och Via del Corso.

En lugn bas

Med sina klinkergolv, synliga takbjälkar och smakfulla inredning utgör den en bekväm och lugn bas för en vistelse mitt i Roms shoppingkvarter.

Trerumslägenhet med 2/4 sovplatser (5:e vån. utan hiss) - Lägenheten är ca 70 m² stor och består av vardagsrum med matbord, soffa och en bäddsoffa med plats till en person, separat kök av något äldre datum med fyra gasbrännare, ugn och kylskåp, sovrum med dubbelsäng och eget badrum med badkar och toalett, sovrum med enkelsäng samt badrum med dusch och toalett (duschen är ingen kabin utan har bara ett duschdraperi, och man bör därför vara beredd på att det blir blött på golvet).

Aircondition och balkong

Det finns endast aircondition i vardagsrummet medan det finns fläktar i sovrummen. Från vardagsrummet och köket kan man gå ut på lägenhetens balkong som mäter ca. 60 cm i bredd där 20 cm utgörs av en mur, som man dock kan sitta på.

Därför ska du välja Balcone Silvestro I

 • Närmaste flygplats: 31 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Balcone Silvestro I är inte tillgänglig i dagsläget

Balcone Silvestro I är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 31 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 37 km (1h 0m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Balcone Silvestro I. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Brunetti 12
00186 Roma

Koordinater

Latitude: 41.9091
Longitude: 12.4763

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler