Appartamento Vantaggio

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Från Piazza del Popolo

På den lilla gatan Via del Vantaggio, som ligger mellan torgen Piazza Navona och Piazza del Popolo, ligger den ljusa och välskötta lägenheten "Appartamento Vantaggio" på andra våningen.

På en kvarts promenad kan du ta dig runt till det mesta Rom har att erbjuda: Piazza Navona, Spanska trappan, Campo de' Fiori, Pantheon, Fontana di Trevi, Castel Sant'Angelo... you name it. Och området är dessutom perfekt för både shopping, mysiga caféer och inbjudande restauranger.

En fräsch och inbjudande lägenhet

Även om både grannskapet och byggnaden som Appartamento Vantaggio ligger i genomsyras av historia, råder det ingen gammal atmosfär i lägenheten. Tvärtom, den är både ljust inredd, med fokus på att göra vistelsen bekväm och lätt. Lägenheten är utrustad med satellit-TV, tvättmaskin och wi-fi.

Därför ska du välja Appartamento Vantaggio

 • Närmaste flygplats: 30 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Appartamento Vantaggio är inte tillgänglig i dagsläget

Appartamento Vantaggio är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 30 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 36 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Appartamento Vantaggio. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via del Vantaggio 18
00186 Roma

Koordinater

Latitude: 41.9087
Longitude: 12.4757

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler