Appartamento Reginella

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Besökt av
Patricia Johansson

Centralt och enkelt

En rakt igenom enkel liten lägenhet med ett strålande läge. Ett bra val för er som inte har tänkt spendera tid på att laga mat själv eller visas för mycket inomhus, utan hellre vill äta ute och bo centralt.

Det är svårt att lovprisa denna lägenhet, för sanningen är den att den är ganska vanlig och enkel, för att inte säga trist. Missförstå oss inte, det är inget galet med lägenheten, den är välhållen och bjuder på allt essentiellt du behöver för ett boende i Rom, och den kostar inte mer än många rum på enklare hotell - ja, den är till och med billigare i många fall. Lägenheten är utrustad med aircondition, tv och tvättmaskin.

Perfekt läge och lugna omgivningar

Här bor du på en lugn liten gata i det judiska ghettot med endast 550 meter till Campo de' Fiori och 600 meter till Pantheon. Med endast 300 meter till slutstationen för spårvagnslinje 8, som kör till tågstationen i Trastevere, kan du lätt ta dig till och från Fiumicino flygplats.

Enrumslägenhet med loft för 2/4 personer

Lägenheten ligger på första våningen (utan hiss) och består av vardagsrum med en liten kökshörna (2 elplattor, mikro och litet kylskåp) samt bäddsoffa till två personer, loft med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett.

Därför ska du välja Appartamento Reginella

  • Närmaste flygplats: 27 km
  • Restaurang
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Appartamento Reginella är inte tillgänglig i dagsläget

Appartamento Reginella är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

  • Rom Ciampino Flygplats: ca. 27 km (40m)
  • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 40 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Appartamento Reginella. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Restaurang
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via della Reginella 6
00186 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8934
Longitude: 12.4774

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler