Appartamento Quattro Cantoni

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Rom på pittoreskt vis

Det är som att träda in i en italiensk familjs hem när du ankommer till Appartamento Quattro Cantoni, som ligger mitt i ett av Roms bäst bevarade och folkliga kvarter.

Denna lägenhet ligger mitt i ett av Roms mest pittoreska kvarter där det fortfarande kommer få turister, om man samliknar med kvarter som Trastevere och Campo de' Fiori. Detta är dock endast en fördel för oss som upptäckt denna del av Rom.

Anti-Piazza Navona

Här har du aldrig långt till restauranger, caféer eller inköpsmöjligheter, precis som du har nära till en metrostation. Det är kul att samlikna kvarterets centrum för kvällslivet, torget Piazza Madonna dei Monti, med Piazza Navona: Det första är intimt, billigt, avslappnat och folkligt medan det andra är, det motsatta...

Som att komma på besök hos lokalbefolkningen

Lägenheten ligger på femte våningen i en ståtlig byggnad med hiss. Den är typisk italiensk och man skulle kunna tro att den var hem för en vanlig italiensk familj. Detta gäller också inredningen och möblemanfet. Lägenheten har inte aircondition, men det finns stora takfläktar i alla rum.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser - Lägenheten består av uppehållsrum med bäddsoffa till två personer, matsal tillsammans med uppehållsrummet och kök "open space" (med 4 kokplattor, ugn, kylskåp med frysfack och tvättmaskin), två sovrum med dubbelsäng som hänger ihop (du ska alltså gå igenom det första sovrum för att komma till det andra), där det första sovrummet har badrum med dusch och toalett samt en toalett i uppehållsrummet.

Därför ska du välja Appartamento Quattro Cantoni

 • Närmaste flygplats: 15 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Appartamento Quattro Cantoni är inte tillgänglig i dagsläget

Appartamento Quattro Cantoni är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 15 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 39 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Appartamento Quattro Cantoni. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via dei Quattro Cantoni 6
00184 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8968
Longitude: 12.4962

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler