Appartamento Putti di Sotto

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Mysig atmosfär för pengarna

Upplev ett av Roms charmiga och mysiga kvarter i Campo de 'Fiori på gatan Via di Monserrato med en vistelse i denna härliga lägenhet. Här har du även fördelen att ha en mängd olika restauranger och kaféer precis utanför din dörr.

En kort promenad från lägenheten tar dig till det imponerande Piazza Farnese och sedan vidare till Castel Sant'Angelo och Vatikanen.

Bakom änglarna

Även om du inte direkt ser husnumret, kommer du inte ha några problem att hitta rätt eftersom byggnadens första våning pryds av en typisk italiensk skildring av Madonnan och Jesusbarnet omgiven av en gloria och en ängel... allt i gips! Fönstren på var sida om konstverket tillhör lägenheten.

Smakfullt och hemtrevligt

Den lilla byggnaden innehåller bara tre lägenheter, varav två av dem hyrs ut och den resterande fungerar som ägarens hem. Du är med andra ord aldrig långt ifrån hjälp om det skulle uppstå problem med lägenheten (vilket är ganska osannolikt). Inredningen i lägenheten är i stora drag snygg, men lite sliten här och där. Den har ursprungliga terrakottagolv och målade trätak, som bidrar till lägenhetens karaktär.

Alla bekvämligheter

Även om lägenheten utstrålar en svunnen tid, råder här ingen brist på moderna bekvämligheter. Du har en diskmaskin, en tvättmaskin, satellit- TV, välfungerande Wi-Fi och luftkonditionering i vardagsrummet (i sovrummet finns en takfläkt).

Därför ska du välja Appartamento Putti di Sotto

 • Närmaste flygplats: 28 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Appartamento Putti di Sotto är inte tillgänglig i dagsläget

Appartamento Putti di Sotto är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 28 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 34 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Appartamento Putti di Sotto. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via di Monserrato 124
00186 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8967
Longitude: 12.4688

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler