Appartamento Parione

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Super centralt i Rom

Ljus, modern lägenhet med både aircondition och wi-fi som ligger i det attraktiva kvarter endast 2 minuters promenad från den kända och vackra torget Piazza Navona. Kan det bli bättre?

Vi behöver knappt säga mer än detta: " två minuters promenad från Piazza Navona", så växer intresset snabbt. Erfarna Rom resenärer kommer att nicka igenkännande åt Via del Parione, var denna lägenhet ligger på 3:e vån. (med hiss). Vi pratar om en ljus, modern lägenhet med all komfort och belägenheten... kunde den vara mycket bättre för ett uppehåll i Rom än här mellan Piazza Navona och Tibern?

Tvårumslägenhet med 2 + 2 sovplatser (3:e vån. med hiss) - Lägenheten är ca. 60 m² stor och består av uppehållsrum med bäddsoffa för två, kök (med diskmaskin), sovrum med dubbelsäng och badrum med badkar och toalett. Lägenheten är utrustad med aircondition, diskmaskin, tvättmaskin, TV och Wi-Fi.Därför ska du välja Appartamento Parione

 • Närmaste flygplats: 34 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Appartamento Parione är inte tillgänglig i dagsläget

Appartamento Parione är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 34 km (50m)
 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 36 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Appartamento Parione. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via di Parione 44
00186 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8992
Longitude: 12.4710

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler