Appartamento Pantheon

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Utvalt av
Patricia Johansson

Pantheon som granne under din långhelg i Rom

Bo mitt emot Pantheon i en välskött och välmöblerad lägenhet på andra våningen. Här får du goda köksfaciliteter, wi-fi och aircondition, och i det hela taget en fin balans mellan det personliga och det funktionella.

Det är svårt att sätta fingret på detta tillfälle, där allt går upp i en högre enhet: Location, underhåll, køkkenfaciliter och komfort. Ska vi klaga över en sak som det skulle vara att de tre franska balkonger i vardagsrummet är så låg att du bara kan njuta av utsikten över Pantheon, om du går i knäna eller liggande på golvet.

Du får allt på en gång

För en gångs skull har vi här en möjlighet som kombinerar allt positivt på en gång. Placeringen kunde inte vara mer central, lägenheten är både välskött och smakfullt inredd, här finns aircondition, trådlöst internet, tvättmaskin och priset är dessutom rimligt. Det är också ett nöje att konstatera att sovrummet inte vänder mot torget framför Pantheon utan mot bakgården.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser - Lägenheten ligger på andra våningen (utan hiss) och består av rymligt vardagsrum, tre franska balkonger som vetter mot Pantheon, bäddsoffa för två personer, LCD-TV, matplats och öppet kök (4 kokplattor, diskmaskin, ugn och kylskåp med frysfack), sovrum med dubbelsäng samt badrum med badkar, dusch och toalett.

Därför ska du välja Appartamento Pantheon

 • Närmaste flygplats: 28 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Appartamento Pantheon är inte tillgänglig i dagsläget

Appartamento Pantheon är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 28 km (50m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 37 km (1h 0m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Appartamento Pantheon. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via della Minerva 5
00186 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8986
Longitude: 12.4773

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler