Appartamento Luce

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Besökt av
Patricia Johansson

Inbjudande lägenhet

En riktigt trevlig och varm lägenhet med massor av charm som ligger mitt i stadsdelen Trastevere. Den kan lugnt rekommenderas, framför allt till vistelse om hösten, vintern och våren men kan bli varm om sommaren då den inte har aircondition.

Med till att bidra till stämningen här på andra våningen är grannen som är en av Roms äldsta och fortfarande aktiva småbageri som inte har ändrat skepnad de sista 60-70 åren.

Stämningsfull lägenhet

Det är svårt att beskriva lägenheten rättvist i skrift då den verkligen är speciell. Detta gäller framför allt uppehållsrummet som med sina parketgolv, gamla tak, en lång mur i gammal mursten och sina uppmurade pelare mitt i rummet ska upplevas.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser - Lägenheten består av stort uppehållsrum med bäddsoffa för två personer, bäddfåtölj och soffbord samt TV. Tillsammans med uppehållsrummet hör matsalen och från denna har man direkt tillgång till köket (4 kokplattor, ugn, kylskåp och tvättmaskin), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch, sovrum med dubbelsäng samt ännu ett badrum med badkar (och tillhörande dusch) och toalett. Tillgång till badrum nummer två försigår via uppehållsrummet.

Därför ska du välja Appartamento Luce

  • Närmaste flygplats: 26 km
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • I stad eller by

Appartamento Luce är inte tillgänglig i dagsläget

Appartamento Luce är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

  • Rom Ciampino Flygplats: ca. 26 km (40m)
  • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 36 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Appartamento Luce. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via delle Luce 55
00153 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8885
Longitude: 12.4751

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler