Appartamento Lancellotti

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

En bra lägenhet med fyra sovplatser belägen i ett ståtligt palats mitt på Piazza Navona. Här finns aircondition, satellit-TV och hiss.

Det känns nästan naturligt att böja huvudet och ödmjukt gå in genom porten då Palazzo Lancellotti är en av få ursprungliga adelspalats på Piazza Navona. En välinformerad källa säger att palatset var påtänkt då Det Danska Institutet i Rom grundades i 1956, men så blev det tydligen inte.

Du förnimmar redan historiens vingslag och traditionens betydelse när du i portvaktslogen (för här finns självklart portvakt) ser en rad detaljerade modeller av romerska kyrkor som är utförda av den nuvarande portvaktens farfar, han var också portvakt här på den tiden furst Lancellotti ännu bodde här.

Idag är palatset uppdelat i en rad lägenheter men den förnäma stämningen vilar ännu över byggningen, precis från porten över hissen till trappuppgången. Lägenheten har fina parkettgolv och är välmöblerad, även här finns det minnen om en förgången storhetstid i form av några antika möbler och en praktfull tavla (från någongång i 1800-talet) av Samson och Dalila.

Tvårumslägenhet med 2 + 1 sovplatser - Lägenheten består av uppehållsrum med soffarrangemang, bäddsoffa för en person samt flatscreen-TV med satellitkanaler, litet separat kök (fyra gasplattor och kylskåp, men ingen ugn), sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch, toalett och tvättmaskin. Här finns även aircondition.Därför ska du välja Appartamento Lancellotti

  • Närmaste flygplats: 36 km
  • Internet/Wi-Fi
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Appartamento Lancellotti är inte tillgänglig i dagsläget

Appartamento Lancellotti är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

  • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 36 km (1h 0m)
  • Rom Ciampino Flygplats: ca. 41 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Appartamento Lancellotti. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Corsia Agonale,10
00186 Rom

Koordinater

Latitude: 41.8978
Longitude: 12.4734

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler