Appartamento Governo Vecchio

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Centralt ställe att sova på i Rom

Ja, här bor och sover du centralt i Rom alldeles i närheten av Piazza Navona och Campo de' Fiori men du avser att tillbringa mesta tiden utomhus. Standarden är enkel, men vad gör det när det är staden och inte lägenheten som ska upplevas.

Man ska vara uppmärksam på att lägenheten ligger i ett mycket livligt kvarter med folkliga uteserveringar och smala gator vilket medför en storstadsstämning.

Trerumslägenhet med 4 + 2 sovplatser: - Appartamento Governo Vecchio ligger på andra våningen i en ståtlig byggnad från 1500-talet och mäter ca. 60 m². Lägenheten består av uppehållsrum med bäddsoffa för två (som kan användas mot betalning) och ett väldigt litet kök med två kokplattor. Det finns två sovrum, det ena med dubbelsäng och det andra med våningssäng, samt ett stort badrum med toalett och badkar.

OBS: Nyckeln till lägenheten hämtas på Via Monte Brianzo 58 mellan 14.30 och 18.30. Vid sen ankomst eller ankomst på söndag eller italiensk helgdag utleveras nyckeln av taxichaffören som kör er till lägenheten och därför är det viktigt att beställa taxi ( se taxipris) via In-Italia och upplys förväntad ankomsttid och ev. flight nummer vid er bokning.Därför ska du välja Appartamento Governo Vecchio

  • Närmaste flygplats: 34 km
  • Restaurang
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Appartamento Governo Vecchio är inte tillgänglig i dagsläget

Appartamento Governo Vecchio är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

  • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 34 km (50m)
  • Rom Ciampino Flygplats: ca. 35 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Appartamento Governo Vecchio. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Restaurang
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

c/o C & C Service Via Monte Brianzo 58
Roma

Koordinater

Latitude: 41.8991
Longitude: 12.4690

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler