Appartamento Giulia

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Lugn och ro i Roms centrum

Som i alla storstäder kan Rom i stunder verka kaotisk, full av bilar och inte minst stora flockar av turister. Så är det inte på Villa Giulia, som trots sitt centrala läge är en fredlig oas utan skrik och stök.

Via Giulia är kanske inte ett namn, som omedelbart ringer några klockor, men om vi nämnder att lägenheten Appartamento Giulia ligger endast 600 meter från både Campo de' Fiori, Piazza Navona och Engelsborg så hjälper det kanske? Det är med andra ord på tal om ett ytterst centralt läge.

En lugn gata

Livliga restauranger och caféer är ett av nöjena vid en vistelse i Rom, men det är inte något som hjälper för skönhetssömnen - om de ligger för nära din lägenhet. På Via Giulia bor med ro från "stöket", samtidigt som du inte behöver gå långt för att hitta det om du skulle vilja!

Därför ska du välja Appartamento Giulia

 • Närmaste flygplats: 29 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Appartamento Giulia är inte tillgänglig i dagsläget

Appartamento Giulia är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 29 km (50m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 35 km (1h 0m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Appartamento Giulia. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Giulia 105, 4.
00186 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8980
Longitude: 12.4666

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler