Appartamento Gesù Primo

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Besökt av
Patricia Johansson

Litet, bra och billigt

En fin enrumslägenhet med ett utmärkt centralt läge, fin inredning och förvånansvärt låga priser, om du använder dess fyra sovplatser. Ett självklart val för familjer.

Denna fina enrumslägenhet ligger mitt i Roms historiska centrum med Pantheon, Campo de' Fiori, Piazza Navona och oändligt mycket mer inom kort gångavstånd.

Fin möblering

Detta är en spännande lägenhet, som med sitt pittoreska gamla målade tak och sitt parkettgolv tillsammans har potential till att vara en exklusiv och lyxig lägenhet, men som - lyckligtvis för oss som man också ser på priset - har förblivit en ganska vanlig lägenhet med ett fint möblemang, som i stor utsträckning ändå är antikt, och med priset kan den enkelt konkurera med hotellen i turistklassen. Lägenheten ligger på fjärde våning av en fin fastighet med portvakt och hiss.

Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser -Lägenheten är ca 40 m² stor och består av uppehållsrum med dubbelsäng, bäddsoffa med två sovplatser och platt-tv, separat kök (fyra gasplattor, ugn och kylskåp) samt badrum med badkar (med tillhörande dusch) och toalett. Lägenheten är dessutom utrustad med diskmaskin.

Därför ska du välja Appartamento Gesù Primo

  • Närmaste flygplats: 27 km
  • Restaurang
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Appartamento Gesù Primo är inte tillgänglig i dagsläget

Appartamento Gesù Primo är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

  • Rom Ciampino Flygplats: ca. 27 km (40m)
  • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 40 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Appartamento Gesù Primo. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Restaurang
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via del Gesù 89
Roma

Koordinater

Latitude: 41.8963
Longitude: 12.4789

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler