Appartamento Fico

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Ett stenkast från Piazza Navona

Appartamento del Fico ligger ut till det pittorska torget med samma namn och som du har utsikt till från vardagsrummet. Här bor du praktfullt centralt med alla spännande sevärdheter inom kort gångavstånd, samtidigt som du bor lugnt och tillbakadraget från pulsen i stan.

Detta kvarter är på samma gång något av det mest hippa och mest outforskade i Rom, och det illustrerar så fint varför några kallar staden "världens största landsby": inga andra ställe vill så pittoreska och trevliga små gator kunna överleva i omedelbar närhet av ett område som torget Piazza Navona.

Tvårumslägenhet för 2+2 personer (2:a vån.): - Lägenheten ligger på andra våningen och består av ett något slitet kök (4 kokplattor, ugn och diskmaskin), rymligt uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och två badrum, ett med dusch och det andra med badkar (båda med toalett).

Lägenheten är utrustad med satelit-TV, DVD, tvättmaskin, diskmaskin samt aircondition.

Därför ska du välja Appartamento Fico

 • Närmaste flygplats: 34 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Appartamento Fico är inte tillgänglig i dagsläget

Appartamento Fico är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 34 km (50m)
 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 36 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Appartamento Fico. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Piazza del Fico 22
Roma

Koordinater

Latitude: 41.8994
Longitude: 12.4706

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler