Appartamento Coronari

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Besökt av
Marie Strutzenblad

Två lägenheter i samma hus ger möjligheter

Välj en eller båda lägenheterna på Via Coronari. Adressen vittnar om den ytterst centrala placeringen i Roms antika centrum, varifrån du och ditt sällskap får en utmärkt utgångspunkt för spännande dagar i Rom.

Några få hundra meter från Piazza Navona på en liten sidogata till den berömda antikvitetsgatan Via dei Coronari ligger dessa två små pärlor till lägenheter i ett fint gammalt palats från 1500-talet. Förutom den perfekta placeringen nära butiker och restauranger, är det tal om otroligt fina och välinredda lägenheter.

Elegant och stilrent

Ägaren av byggnaden är guldsmed och vi tror att han använt en del av sin förtjänst från den närliggande butiken på att renovera dessa lägenheter. Här finns verkligen känsla för detaljer och cotto-golven, delar av väggarna och bjälkarna i taket, som allt härstammar från 1700-talet, är nyrenoverade. Möblerna är alla antika och lägenheterna har en mycket vacker och stilfulll inredning. De har alla TV och aircondition.

Därför ska du välja Appartamento Coronari

  • Närmaste flygplats: 27 km
  • Restaurang
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Appartamento Coronari är inte tillgänglig i dagsläget

Appartamento Coronari är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

  • Rom Ciampino Flygplats: ca. 27 km (40m)
  • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 36 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Appartamento Coronari. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Restaurang
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Vicolo della Volpe 11
Rom

Koordinater

Latitude: 41.9000
Longitude: 12.4719

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler