Appartamento Cherubini di Sopra

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Utvalt av
Patricia Johansson

Charmigt och smakfullt

Bli charmad av denna högkvalitativa och smakfullt inredda lägenhet i ett trevligt och lugnt område i Rom.

Via di Monserrato nummer 124 består av tre lägenheter: Ägarens egen, Appartamento Cherubino di Sotto på andra våningen och denna på tredje. Alla tre präglas av hög kvalitet och god smak. Det är ett lugnt område och du hör nästan inget buller från gatan.

Romantik och goda matlagningsmöjligheter

Det superromantiska sovrummet ligger på vinden under ett snedtak. Det rekommenderas inte att du ställer dig upp i sängen, men taket är inte så lågt att det annars skulle orsaka några problem när du rör dig i rummet. Det mycket praktiska köket ligger i en nisch i ena änden av det stora vardagsrummet och det installerades år 2015; det har en fin spis med fyra gasplattor och ugn, samt ett stort kylskåp med frysfack. Badrummet är också uppfräschat.

Därför ska du välja Appartamento Cherubini di Sopra

 • Närmaste flygplats: 28 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Appartamento Cherubini di Sopra är inte tillgänglig i dagsläget

Appartamento Cherubini di Sopra är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 28 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 35 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Appartamento Cherubini di Sopra. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via di Monserrato 124
00186 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8959
Longitude: 12.4695

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler