Appartamento Cancelleria

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Utvalt av
Patricia Johansson

Personligt inredd lägenhet

Mitt i centrum! Ja, denna mysiga och välskötta lägenhet ligger i kvarteret mellan Campo de'Fiori och Piazza Navona. Här får du en charmerande oas med all modern komfort mitt i Roms mest pulserande centrum.

Denna mysiga och välskötta lägenhet ligger i området mellan Campo de'Fiori och Piazza Navona på den lilla gatan Vicolo della Cancelleria.

Smakfull inredning

Detta är inte på något sätt en standard lägenhet, tvärtom är den charmerande, varm och intim, ett perfekt val av boende under vinterhalvåret. Lägenhetens golv är i mycket tjock rustik klinker, som påminner om hand-formade tegelstenar (eller är det kanske tegelstenar?) och taken är i mörkt trä med synliga bjälkar. Inredning och möblemang är genomfört smakfullt och av god kvalité. Lägenheten är utrustad med aircondition, satellit-tv, dvd-spelare och internet.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser – Lägenheten består av en hall, stort uppehållsrum med skrivbord, soffbord och en bäddsoffa för två personer rummet går över i ett öppet kök (4 gasplattor, ugn, diskmaskin och kylskåp) med ett matbord utformat som en hög bardisk med tillhörande barstolar, sovrum med dubbelsäng och internet, badrum med badkar (tillhörande dusch) och toalett, ett andra sovrum med dubbelsäng och ytterligare ett badrum med badkar (tillhörande dusch) och toalett i hallen.

Därför ska du välja Appartamento Cancelleria

 • Närmaste flygplats: 27 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Appartamento Cancelleria är inte tillgänglig i dagsläget

Appartamento Cancelleria är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 27 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 34 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Appartamento Cancelleria. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Vicolo della Cancelleria 14
00186 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8974
Longitude: 12.4711

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler