Appartamento Balestrari

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Besökt av
Marie Strutzenblad

Milano-modernt i Rom

En riktigt fin och modern lägenhet ett stenkast från stämningsfulla torget Campo de' Fiori. Här finns aircondition, flatscreen-tv och nära till nattlivet. Packa väskan och upplev Roms pulserande liv.

Det är en fascinerande kontrast att bo i det kraftigt patinerande kvarteren vid Campo de' Fiori i en hypermodernt inredd lägenhet som Appartamento Balestrari, som även ligger på en gata med samma namn.

Liten men fin

Du bor i en av Roms ledande "partyzoner", där det inom 100 meter finns fler caféer och restauranger, än du kan räkna på dina två händers fingrar. Lägenheten är riktigt fin med parkettgolv och loft med synliga bjälkar i taket, men den är inte särskilt stor, så vi skulle bara rekommendera den till två personer (eventuellt med ett par barn). Lägenheten är utrustad med aircondition

Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser och loft Lägenheten består av ett uppehållsrum med bäddsoffa, plattskärms -tv med satelitkanaler, kokvrå med två keramiska kokplattor, micro och kylskåp samt ett fast loft med dubbelsäng, och naturligtvis ett badrum med duschkabin, tvättmaskin och toalett.

Därför ska du välja Appartamento Balestrari

  • Närmaste flygplats: 27 km
  • Restaurang
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Appartamento Balestrari är inte tillgänglig i dagsläget

Appartamento Balestrari är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

  • Rom Ciampino Flygplats: ca. 27 km (40m)
  • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 35 km (1h 0m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Appartamento Balestrari. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Restaurang
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via dei Balestari 8
Roma

Koordinater

Latitude: 41.8949
Longitude: 12.4724

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler