Appartamento Apostoli Penthouse

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Besökt av
Patricia Johansson

Mitt i Rom nära den berömda fontänen

Unna er en fin central placering i vackra Rom, bara 450 meter från Fontana di Trevi. Det finns gott om plats här i dessa två angränsande lägenheter som hyrs ut tillsammans med plats för upp till 8 personer med terrass och alla moderna bekvämligheter.

Två lägenheter i en

Denna stora, ljusa lägenhet är i själva verket två lägenheter, men de hyrs ofta ut tillsammans. Därför har vi valt att presentera dem så. Det finns plats för alla att sitta runt matbordet i den större av de två lägenheterna och även ute på terrassen.

Bo centralt i en vacker byggnad

Lägenheterna ligger centralt placerade bara 450 meter från Trevi- Fontänen och 700 meter från Pantheon, på femte våningen i en vacker gammal byggnad. Vi kan glädja dig med att säga att det finns en hiss. Lägenheterna ligger grannar och deras entrédörrar ligger 10-15 meter från varandra. De är båda lättillgängliga och mycket ljusa med moderna bekvämligheter såsom luftkonditionering, diskmaskin, trådlöst internet, tvättmaskin, satellit-TV och DVD-spelare. Den uppmärksamme läsaren kommer att märka att det finns nio bäddar, men att lägenheten endast hyrs ut för åtta personer.

Den stora lägenheten

Lägenheten består av ett stort vardagsrum med en soffa, ett öppet kök med två keramikhäll, ugn, en brödrost, vattenkokare, en diskmaskin och en kyl & frys, samt ett stort matbord som med lite uppfinningsrikedom kan användas till åtta personer. I vardagsrummet finns en alkov med en liten säng (ca 160 cm lång) bakom ett draperi och ett badrum med dusch och toalett. Från vardagsrummet har du tillgång till ett sovrum med dubbelsäng och ett tillhörande badrum med dusch och toalett, samt ett andra sovrum med två enkelsängar. Du har även tillgång till en terrass med ett stenbord med bänkar (även dessa av sten), så att ni kan äta utomhus när vädret tillåter.

Den lilla lägenheten

Lägenheten består av ett vardagsrum med två franska balkonger, ett matbord och en bäddsoffa för två personer, ett litet kök (två keramikhäll, ugn, litet kylskåp med en isbox och diskmaskin) i vardagsrummet, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och wc.

Därför ska du välja Appartamento Apostoli Penthouse

 • Närmaste flygplats: 27 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Appartamento Apostoli Penthouse är inte tillgänglig i dagsläget

Appartamento Apostoli Penthouse är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 27 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 39 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Appartamento Apostoli Penthouse. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Piazza dei Santissimi Apostoli 49
00187 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8977
Longitude: 12.4831

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler