Appartamento Apostoli

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Modern komfort vid Fontana di Trevi

Denna trevliga, mycket ljusa lägenhet ligger på 4:e våningen (hiss finns). Den befinner sig mitt i Rom med endast ca 450 meter till Fontana di Trevi, och ca 700 meter från Pantheon. Lägenheten bjuder på aircondition, trådlöst internet, tvättmaskin och diskmaskin.

Denna trevliga, mycket ljusa lägenhet ligger på 4:e våningen. Det finns hiss, men helt fri från motion blir du inte, då turen från hissen till lägenheten bjuder på trappor både ner och upp.

Centralt läge

Vi befinner oss mitt i Rom, med endast ca 450 meter till Fontana di Trevi och ca 700 meter till Pantheon. Lägenheten bjuder på aircondition, trådlöst wifi, tvättmaskin och diskmaskin - för att bara nämna det mest väsentliga sidorna av alla komfort.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

Lägenheten består av vardagsrum med två franska balkonger, matbord och bäddsoffa till två personer, litet separat kök (två plattor, ugn, litet kylskåp med frysbox, och diskmaskin) i förbindelse med vardagsrummet, sovrum med dubbelsäng och badrum med duschkabin och toalett.

Därför ska du välja Appartamento Apostoli

 • Närmaste flygplats: 27 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Appartamento Apostoli är inte tillgänglig i dagsläget

Appartamento Apostoli är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 27 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 39 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Appartamento Apostoli. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort
 • Strand mindre än 1 1/2 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Piazza dei Santissimi Apostoli 49
00187 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8977
Longitude: 12.4831

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler