Appartamento Anima

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Besökt av
Patricia Johansson

Bo vid Piazza Navona

Lägger du vikt vid en mycket centralt placerad lägenhet och sätter pris på fin kvalitet? Så läs vidare..., eller klicka på boka!

Vi befinner oss i området runt Piazza Navona, mer specifikt på gatan Santa Maria dell'Anima. Här finner vi på fjärde våning en fin lägenhet, som är svår att definiera, om man ska kalla den enrums eller tvårums, men låt oss bara vara försiktiga och kalla det för en enrumslägenhet.

Klassiskt italienskt

Här är det nämligen i grunden tre rum (och badrum) men ingen dörr i mellan (bortsett från badrummet). Lägenheten är enkel, men gediget möblerad och är mycket typisk italiensk; det är nästan, som om innehavarna bara har gått iväg på en promenad. Alla golven är fiskebensparkett och köksfaciliteterna är över medel. Det finns hiss i fastigheten.

Enrumslägenhet med 2/3 sovplatser - Lägenheten är 40 m² stor och består av uppehållsrum med tv och bäddsoffa till en person, separat öppet kök (fyra gasplattor, ugn, kylskåp och micro) sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett.

Därför ska du välja Appartamento Anima

  • Närmaste flygplats: 27 km
  • Restaurang
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Appartamento Anima är inte tillgänglig i dagsläget

Appartamento Anima är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

  • Rom Ciampino Flygplats: ca. 27 km (40m)
  • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 36 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Appartamento Anima. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Restaurang
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via di Santa Maria dell'Anima 16
00186 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8993
Longitude: 12.4723

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler