Appartamenti Coppelle

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Utvalt av
Patricia Johansson

Centralt och prisvärt

Fyra enkla men funktionella och prismässigt överkomliga lägenheter med drömplacering på torget Piazza delle Coppelle endast 250 meter från Pantheon och Piazza Navona!

Lägenheterna ligger alla i samma byggnad, två på andra våningen och två på tredje. De är därför ett upplagt val för grupper och stora familjer som vill bo nära varandra. Ifall du uppleva Rom på dygnets vakna timmar och njuta av maten på stadens många goda restauranger, varför då lägga så mycket pengar på själva boendet?

Centralt och billigt

Lägenheterna är enkelt möblerade och har varken aircondition, diskmaskin eller antika möbler - men numera finns det trådlöst internet. De är inredda med fokus på att vara praktiska och en bra bas för en vistelse i Rom, där man till största del lever ute på den Eviga Stadens gator och torg. Så varför inte bo centralt och billigt? Det finns ju så mycket annat man kan använda pengarna till i Rom. Köken är alltid separata (inga kokvråer i uppehållsrummen) men något spartanska, då de flesta måltider som regel intas på pizzeria eller restaurang. Dock fungerar köken fint för tillagning av frukost och enklare rätter.

Därför ska du välja Appartamenti Coppelle

 • Närmaste flygplats: 31 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Appartamenti Coppelle är inte tillgänglig i dagsläget

Appartamenti Coppelle är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 31 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 36 km (1h 0m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Appartamenti Coppelle. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort
 • 2 eller flera sovrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Piazza delle Coppelle 48
Roma

Koordinater

Latitude: 41.9006
Longitude: 12.4760

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler