Albergo Piave

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Besökt av
Patricia Johansson

Prisvärt litet hotell i Rom

Albergo Piave är ett litet men både trevligt och välskött familjedrivet hotell med fint läge innanför Roms stadsmur.

Albergo betyder hotell och är en term som fortfarande används på några av de mindre familjeägda hotellen över hela Italien. Albergo Pieve är ett av de minsta hotellen i Rom med bara 11 rum, men storleken innebär också att familjen har tid att ta hand om varje gäst så du snabbt känner dig som hemma.

Trevligt lokalområde med utmärkta kommunikationer

Albergo Piave ligger i närheten av den stora gatan Via XX Settembre som förbinder stadsporten Porta Pia med Roms absoluta centrum, så det finns utmärkta transportmöjligheter om du inte vill gå. Det är ungefär 10 minuters promenad till närmsta tunnelbanestation som är Castro Pretorio och i närområdet hittar du massor av restauranger och butiker, samt en spännande inomhus matmarknad på torget Piazza Alessandria.

Faciliteter och rum

På hotellet finns reception, frukostmatsal och wi-fi (gratis). Alla rum är trevligt men enkelt inredda med telefon, förvaringbox, wi-fi (gratis), TV, aircondition samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork.

Därför ska du välja Albergo Piave

  • Närmaste flygplats: 27 km
  • Internet/Wi-Fi
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Albergo Piave är inte tillgänglig i dagsläget

Albergo Piave är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

  • Rom Ciampino Flygplats: ca. 27 km (40m)
  • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 41 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Albergo Piave. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Piave 14
00187 Rome

Koordinater

Latitude: 41.9084
Longitude: 12.4985

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler