Resor till Marina di Montalto

Badort med spännande utflyktsmöjligheter

Ett turistområde som ligger 2 km från själva Montalto. I Marina di Montalto hittar du breda sandstränder och alla de faciliteter du behöver för att få en vällyckad semester.

Utvecklingen av Marina di Montalto, som ligger cirka 120 km nordväst om Rom, till ett populärt semesterområde började på 1950-talet. Idag hittar du här stränder med uthyrning av liggstolar och parasoll, samt offentliga stränden där du kan lägga din egen handduk direkt på sanden. Det finns dessutom butiker, restauranger och barar som räcker och blir över för att säkra dig en härlig och okomplicerad semester, där du bara kan koppla av och njuta av ledigheten.

Vill du gärna ha lite omväxling från "la dolce vita" på stranden, hittar du ett bra urval av utflyktsmöjligheter inom en relativt kort räckvidd. Dessa inkluderar bland annat stämningsfulla städer med rötter långt bak i historien, samt spännande arkeologiska utgrävningar. Längre bort ligger berömda storstäder som Pisa och Rom, som tack vara tågförbindelsen direkt från Marina di Montalto också är lämpliga för en dagsutflykt. 

Karta över Marina di Montalto

Klicka på kartan här nedan för att snabbt skaffa dig en idé om områdets geografi, samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i området. Hotell och semesterlägenheter i Marina di Montalto

På Escapeaway har vi en massa bra erbjudanden på din vistelse på hotell eller i semesterlägenhet i städerna längs Lazios kust. Om du vill bo i Marina di Montalto, behöver du endast skriva in dina semesterdatum i sökmotorn överst här på sidan, för att få en snabb överblick över alla inkvarteringsmöjligheter i staden. 

Har du frågor angående ett hotell eller en semesterlägenhet som du finner i sökresultatet, som du inte får svar på under beskrivningen, är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon, chat eller via mail. Våra resekonsulenter är redo att svara på dina frågor, och assisterar gärna med att sätta ihop din resa.

Lokala länkar

Stadens officiella hemsida hittar du här

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hotell i Marina di Montalto