Castel Romano Designer Outlet

Är du ute efter att fynda under din semester i Rom, då hittar du inte mindre än 30 minuter syd-väst om Rom, 100 butiker, barer och restauranger, som tillsammans utgör designer outleten Castel Romano designer outlet.

Outlet-byn Castel Romano är inspirerad av allt det som gör Rom eftertraktat, och då det ligger vid kusten är det som upplagt för att kombinera en sommardag vid havet med en shoppingtur, här finns det något för hela familjen, herr, dam och barn mode med ordentliga rabatter. Men outleten drar inte enbart besökare på grund av rabatterna, utan här anordnas även olika sommar- evenemang och för de minsta finns där ett lekområde, där man om man har tur kan träffa på den lokala maskot dinosaurien T-rex

Förutom T-rex finns där Dolce & Gabbana, Valentino, Roberto Cavalli och Hugo Boss men också sportmärken som Adidas och Nike, likaså Guess och Diesel finns representerade med egna butiker. Till de minsta finns det kända märkena Guess Kids och det franska märket Petit Bateau.

Praktisk information som adresser, vägbeskrivning, öppettider, mm.:

Castel Romano Designer Outlet ligger 25 km från Rom centrum.
Adress: Via Ponte di Piscina Cupa, 64 00128 Castel Romano.
http://www.mcarthurglen.com/it/castel-romano-designer-outlet/it/

Från Rom kör man via Eur till Via Cristoforo Colombo till Stradale Statale 148 Pontina och avslutningsvis till Castel Romano, eller så tar man bussen från Termini-station och från Piazza Risorgimento, där körs de fram och tillbaka mellan outlet-byn och Rom. Se deras hemsida för mer information.

Öppettider:
- måndag-torsdag: kl. 10:00-20:00
- fredag-söndag: kl. 10:00-21:00