Rundresor Sorrento

På en rundresa i Sorrento kommer du runt och får se de bästa av Sorrento och området runt staden på den sorrentinska havlvön. Även om det kan vara svårt att välja i en region som Kampanien - som har så många vackra platser att välja emellan - har vi ändå valt ut några platser och satt ihop en resa till dig, så att du inte missar det allra bäst. Har du andra förslag på platser du vill resa till, eller om du vill resa fler eller färre dagar, än vad vi föreslår, kan rutten naturligtvis ändras så att den blir precis så som du vill ha den.

Fördelen med en rundresa är, att du hinner så så mycket som möjligt på din resa. Därför är en rundresa ett bra val för dig som gärna vill uppleva så mycket som möjligt på din semester. Vill du hellre bara slappna av på din semester, och inte vill byta semesterbostad några gånger under resan, är en rundresa kanske inte rätt för dig.

En hyrbil är en väsentig del av en rundresan, och hyrbilen är en del av paketet om du bokar en rundresa hos oss. Men det innebär inte, att du ska spendera hela semestern på landsvägarna. När du bytar semesterbostad några gånger under semestern, slipper du tvärtom en del av bilfärder fram och tillbaka till/från de sevärdheter du ska besöka, eftersom rutten är upplagt så att du passerar dem på vägen.

Läs mer om resorna till Sorrento här

>> Läs mer om bilrundresor