Paketresor till Sorrento

Sorrento är en stad, som är unik i sitt slag, belägen i en vacker bukt mot söder, en bit ovanför Neapel, och med möjlighet att ankomma med båt från storstaden. Här bor cirka 20.000 människor - och en hel del turister som har Sorrento som utgångspunkt för upplevelser både på Amalfikusten, Neapel och Vesuvius. Du kan naturligtvis också anlända till staden med både tåg och bil, och då går redan genom vackra fält, längs kustvägen och genom tunnlar. När du bokar en paketresa hos oss, inkluderar vi både flyg och boende på din resa, och eventuell hyrbil om du vill ha det. Du behöver bara skriva in ditt valda resmål i sökmotorn, och sedan välja bland de olika semesterbostäder som vi har handplockat till dig. Därutöver behöver du välja resdatum, och hur länge du vill vara borta. 

När du väljer en paketresa har vi arrangerat resan åt dig. Så om du vill boka en komplett resa på ett enkelt, snabbt och bekvämt sätt är detta en bra lösning. När du köper en paketresa är din resa även täckt av en resegaranti. Resegaranti gäller bara vid köp av paketresor som inehåller minst två element, till exempel flyg och hotell. Resegarantin är en ekonomisk garanti för dig som kund i den händelse att researrangören skulle gå i konkurs.

Du kan välja att köpa till ytterligare försäkringar i form av reseförsäkring och/eller avbeställningsförsäkring vid sjukdom. Men du har kanske redan dessa försäkringar i din hemförsäkring, genom din kreditkortsleverantör eller annat försäkringsbolag så fråga gärna ditt försäkringsbolag om du är osäker. Här på Escapeaway har vi har många fina erbjudanden i vackra Sorrento så klicka runt och hitta just det stället där du har lust att bo när du ska till Sorrento.

Hur hittar jag en billig paketresa till Sorrento?

Hos Escapeaway kan du välja att endast boka boende, men vi rekommenderar dig att du sätter ihop en paketresa till Sorrento, som inkluderar flygbiljett och hotell i ett och samma paket. På detta vi, skyddas du av resegaranti, och resan blir inte dyrare då vi söker efter priser från alla flygbolag - även lågprisbolagen - och sätter ihop det med våra utvalda semesterbostäder.

Din tur till Sorrento kan starta antingen i Stockholm, Göteborg eller i Köpenhamn, och du kan flyga direkt eller med en mellanlandning till antingen Rom eller Neapel som är de flygplatser som ligger närmast Sorrento. Från Rom kan du resa vidare med snabbtåg till Neapel, eller så kan du hyra en bil på flygplatsen. Återigen rekommenderar vi, att du i så fall inkluderar hyrbilen i paketet, så att även denna skyddas av resegarantin.

>> Läs om paketresor till Amalfikusten här
>> Läs om lyxresor till Sorrento
>> Se alla resor till Sorrento med flyg och hotell här

Karta över Sorrento

Populära hotell i Sorrento

Italien, Syditalien, Kampanien, Sorrento
  • Närmaste flygplats: 53 km
  • Internet/Wi-Fi
  • Parkering / Garage
Italien, Syditalien, Kampanien, Sorrento
9,4
Fantastiskt
1068 omdömen
  • Närmaste flygplats: 60 km
  • Närmaste strand: ca. 5 km
  • Internet/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Kampanien, Sorrento
9,2
Fantastiskt
756 omdömen
  • Närmaste flygplats: 55 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi