Lyxsemester i Sorrento

Du har kanske någon speciell händelse som ska firas, eller så har du kanske bara lust att skämma bort dig själv med det där lilla extra under din semester. Oavsett vilken anledningen är, så har vi flera bra förslag på lyxiga hideaways som vi handplockat för att de har det där lilla extra som ger en särklassig upplevelse. Är en lyxresa till Sorrento i den syditalienska regionen Kampanien din stora önskan, har vi flera olika lyxhotell och semesterbostäder till din lyxresa.

Våra lyxhotell och semesterbostäder i Sorrento är alla speciella, och de ligger även i spektakulära omgivningar, antingen med utsikt över Medelhavet eller över det böljande och backiga landskapet innanför Sorrento. På samtliga ställen står personalen redo att skämma bort dig efter konstens alla regler, för att ge dig en speciell och minnesvärd upplevelse. Vill du ha möjligheten att njuta av SPA och wellness på din lyxsemester så har vi även hideaways i vårt program som erbjuder detta.

I Sorrento med omnejd hittar du många trevliga och bra restauranger som till fullo kan uppfylla önskemålet om en äkta italiensk gourmet-middag med råvaror och vin från regionen. En dagstur till ön Capri kan också rekommenderas om du vill njuta lite på egen hand. Här finns utöver sevärdheter många butiker och restauranger.

Lyxresor till Sorrento med Escapeaway föregår med reguljärflyg och är därmed flexibla och lättillgängliga. Flyg från flygplatserna i Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn, till t.ex. Neapel där du hyr en bil och fortsätter resan i ditt eget tempo.

>> Läs mer om lyxresor

Karta över Sorrento