Hideaways och boutique-hotell i Sorrento

Det finns städer som av en eller annan orsak nästan blir synonyma med den region som de tillhör. Så är det med Sorrento. Det är svårt att nämna södra Italien eller rättare sagt Kampanien utan att leda uppmärksamheten till en av regionens mest älskade kuststäder.

Sorrento är en överraskande klassiker – välkomnande, gästfri och evigt vacker med sitt läge högt över vattnet, där endast Napolibukten och horisonten är i blickfånget. Staden har förmågan att förena dåtid med nutid på ett elegant sätt, där den lokala prägeln ackompanjerar den internationella stämningen på ett förtjänstfullt sätt.

I den labyrint av gränder, som du möts av i de gamla stadsdelarna, samsas grönsakshandlare, vinbarer, trattorier och små butiker. Miljön är charmerande trots den stora andelen utländska besökare och man har sällan långtråkigt när man släntrar upp och ner bland Sorrentos gamla handelsgator.

Sorrentokustens frestelser

Oavsett om du befinner dig på land eller till havs, så kan du se fram emo ett spännande och varierat utbud av upplevelser längs med Sorrentokusten. Om du vill vara ute till havs, finns en mångfald av båtutflykter att välja mellan, korta som lite längre. Om du däremot har för avsikt att befinna dig på torra land vill vi gärna föreslå mozzarelaprovning, vandringsturer eller varför inte ett besök på en pittoresk vingård.

En av världens vackraste kuststräckor

Sorrento och den tillhörande Amalfikusten tillhör de mest beundrade landskapen i världen. Rent känslomässigt är det svårt att finna ord som beskriver intrycken, allra bäst blir kanske... hänförande vackert. Denna skönhet har alltid funnits där och så kommer det även att förbli i framtiden.

Resor till Sorrento med Escapeaway

På Escapeaway.se finner du våra egna drömresor till Sorrento och Kampanien. Vi har vår vana trogen letat fram unika hideaways åt dig.

Paketresor till Sorrento med prisgaranti

På våra paketresor till Sorrento använder vi flyglinjer från Sverige och Danmark till Rom eller till Neapel. De vanligaste flygbolagen som trafikerar någon av dessa flygplatser är SAS, Lufthansa, Easyjet, Air Berlin och Norwegian. Din uppgift är att välja det flygalternativ som passar dig och dina semesterplaner bäst.

Vi rekommenderar dig att läsa mer om våra bilrundresor i Kampanien, där vi har satt ihop resor med vistelser på två eller flera utvalda Escapeaway. Vi har valt ut dessa hideaways med utgångspunkt från var vi helst själva hade velat bo. Vi har varit noga med att alla ska ha ett centralt läge i förhållande till våra programförslag, vilket innebär att du skall tillbringa minsta möjliga tid i bilen. Du skall istället ges alla möjligheter till fantastiska upplevelser. OBS, på Escapeaway ger vi prisgaranti på alla paketresor som inkluderar flyg och hotell.

Mer information om resor till Sorrento och personlig service

Vi hoppar du får mycket nöje och inspiration inför din nästa resa, här på vår hemsida Escapeaway.se. Behöver du ett bra resetips eller personlig service för att hitta rätt resa till Sorrento, eller Italien i allmänhet, så sitter vi redo vid telefonen.

Vill du veta mer om de olika möjligheterna att resa till Sorrento med Escapeaway, så hittar du information om prisgaranti på paketresor, flygplatser, flygbolag, biluthyrning, etc. under ”Hur du kan resa”.

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hideaways i Sorrento