Bilhyra på Neapels flygplats

Se aktuella priser på hyrbilar - välj Napoli flygplats, skriv in datum och tryck "sök bil"

Jämför priser på bilhyra på Napoli flygplats och i alla andra städer och flygplatser i Italien. Du hittar priser i ovanstående sökmaskin från Auto Europe, från utvalda biluthyrningsbolag på Napoli flygplats. Läs också goda tips och råd generellt om bilhyra i Italien.

Hyra bil med Auto Europe 

Hos Escapeaway är vi specialister på semesterbostäder och hotell i Napoli, och inte på bilhyra. Därför har vi ett samarbete med Auto Europe när det gäller biluthyrning. Alla frågor om hyra av bil på Napoli flygplats, och alla andra resemål, ska därför riktas direkt till Auto Europe. Var uppmärksam på, att informationerna här på sidan är vägledande och att vi alltid hänvisar till de aktuella informationerna och villkoren som du hittar i hyresvillkoren i sökmaskinen.

Läs med om biluthyrning med Auto Europe i Italien genom att klicka på nedanstående länk. Här hittar du också mer information samt kontaktuppgifter.

>> Information om biluthyrning i Italien

Bilhyra på Napolis flygplats

Information om Neapel flygplats

Neapel flygplats ligger inte bar nära den pulserande storstaden, men också nära flera andra av Syditaliens mest populära semestermål, såsom Amalfikusten och Sorrento. Vill du uppleva mest möjligt under din semester, utan att kompromissa om komforten, är det idealt att nyttja möjligheten att hyra bil på Neapels flygplats. Med en hyrbil kommer du lätt vidare den sista biten till din semesterbostad och en hyrbil ger dessutom möjligheten att med större frihet planera semesterns dagar. Det är en chans att besöka de berömda sevärdheter och städer i området, och upptäcka dolda pärlor som många andra turister kanske missar på sin semester. Oavsett genom vilket bolag du väljer att beställa en hyrbil rekommenderar vi dig alltid att noga läsa genom kontraktet.

>>> Här kan du läsa mer information om Neapel flygplats.

Biluthyrningsbolag på Neapel flygplats

När du flyger till Neapel har du många möjligheter att hyra en bil. Flygplatsen betjänas av både stora och små biluthyrningsbolag som erbjuder ett brett urval ab hyrbilar i olika storlekar. Bland bolagen hittar du många av de stora, internationella bolagen som du säkert känner till, som Hertz, Avis, Europecar och Sixt. Men dessa får också konkurrens från en rad mindre lokala bolag, som också är värda att besöka.

På Escapeaway har vi valt att visa priser och lediga hyrbilar i sökmaskinen, från biluthyrningsbolag som vi själva nyttjar då vi hyr bil i Neapel. Vi har därmed försökt att svartlista de värsta lågprisbolagen som är kända för dålig service och har många klagomål, t.ex. Firefly, GoldCar och Rhodium biluthyrning. Du kanske därför kan hitta hyrbilar som är billigare än i ovanstående sökmaskin, men vi rekommenderar att du hyr en bil från ett erkänt biluthyrningsbolag.

Reservation

Oavsett vilket bolag du föredrar att hyra från, är det som regel en bra idé att ha beställt hyrbilen hemifrån, innan du kommer till flygplatsen. Detta är för att säkerställa att det finns en bil till dig när du anländer och för att i lugn och ro hitta det bästa erbjudandet. 

Avhämtning

Det kör en gratis shuttlebuss från terminal 1 ner till området där biluthyrningsbolagen är samlade (P5). Dessa bussar kör från tidig morgon till sen kväll var femte minit. Har du behov att kontakta ditt biluthyrningsbolag, kan du dessutom nyttja en samtalsanläggning i ankomsthallen.

Avstånd från Neapel flygplats

Det är bra några få kilometer in till Neapel stad, men därutöver ligger flygplatsen också med bra förbindelse till resten av södra Italien. Från flygplatsen råder följande avstånd:

  • Sorrento: 53 km - 1 timme och 9 minuter
  • Amalfi: 74 km - 1 timme och 26 minuter
  • Salerno: 64 km - 50 minuter
  • Acciaroli: 143 km - 2 timmer och 19 minuter

*Körtid är estimerad utan trafik

Du kan hitta mycket mer inspiration till din storstadssemester till Neapel här på Escapeaway, läs också om förslag till utflykter i din bil, runt Neapel.

Storstadssemester i Neapel

Med en bilhyra i Neapel flygplats har du möjlighet att komma billigt, enkelt och snabbt vidare på din resa. Du kan välja att stanna kvar i Neapel med sin välsmakande pizza som sägs ha sitt ursprung härifrån och de berömda sevärdheterna som de arkeologiska museerna och Teatro San Carlo som är det äldsta operahuset i välden.

Du kan välja att fortsätta till områdets övriga attraktiva städer och byar som bjuder på flera upplevelser. En hyrbil är också perfekt om du vill kunna resa på egen hand och utforska resten av regionen Kampanien. Du har t.ex. praktfulla Amalfikusten, ön Capri och de historiska ruinerna vid Herculanum och Pompeji. Med direktflyg som finns idag till Neapel med bl.a. SAS och Ryanair är staden Neapel som upplagd för en storstadsemester.

Du kan hitta mer inspiration om din storstadsvistelse i Neapel här på Escapeaway. Läs även om förslag på utflykter med din bil runt om Neapel.

>> Läs mer om bilhyra