Hotel Don Pedro

Officiell kategori

Escapeaways kategori

224 omdömen
8,6 Gästrecensioner
Beskrivning

Karta och avstånd

Hotel Don Pedro erbjuder totalt 38 enkla och traditionellt inredda rum. Alla rum är utrustade med satellit-TV, telefon, badrum med toalett, dusch och hårtork samt balkong eller terrass. 

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hotel Don Pedro. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Pool (ev. säsongsöppen)
 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • I stad eller by
 • Strand mindre än 1 1/2 km bort
 • Stad mindre än 3 km bort
 • Hotellbar
 • Nära vattnet (max 4 km)

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Quercia 57
80077 Porto D Ischia

Koordinater

Latitude: 40.7425
Longitude: 13.9338

Vad tycker gästerna om Hotel Don Pedro?

8,4
Ingemar, Falkenberg

Prisvärt

Don Pedro är ett välskött litet hotell som ägs och drivs av en familj som vet vad som krävs. De ger sina gäster ett vänligt bemötande och fin service.
8,9
Malin

Familjärt

Verkligen ett underbart hotell, familjeägt. De är måna om sina gäster. Fantastisk frukost!
10,0
Thomas, Randers Sv

God mat - fantastisk utsikt

Vi hade en hjättehärlig semester på Hotel Don Pedro. God mat, vänlig personal. Härligtr poolområde. Det var alltid lediga platser där, även till våra fyra barn och...

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

 •  

Visa mer