Hyra hus på Amalfikusten

Amalfikusten är härlig att besöka året runt även om mycket är stängt på vintern. Sommaren är naturligtvis den mest hektiska tidpunkten på året - så har du möjlighet att planera ditt besök till våren eller hösten är det riktigt bra tidpunkter. Hyr ditt hus på Amalfikusten hos Escapeaway i dag!

Det finns många olika semesterhus att välja bland längs hela Amalfikusten och inåt landet längs kusten. En del föredrar att bo på hotellrum där sängen bäddas varje dag och där frukosten står klar i restaurangen. Andra föredrar att vara lite mer för sig själva i en semesterlägenhet. Här är det ingen som bäddar sängen åt dig och frukosten ska du som regel också själv stå för. Det finns fördelar med semesterlägenheter eftersom man kan vara sig själv, äta frukost innan man har klätt sig och laga lite mat till lunch eller middag om man får lust.

Vissa föredrar att bo i regelrätta semesterhus där det finns kök med kylskåp, spis och köksredskap och där det finns et matbord att samlas runt. I ett semesterhus kan du lätt slänga ihop lite mat åt barnen under dagens lopp. Det finns många fina semesterhus att hyra på Amalfikusten där hela familjen får plats, kanske till och med i generationsboende.

Du hittar alla dessa olika semesterhus längs hela Amalfikusten. Så utöver att välja din typ av inkvartering kan du nästan välja precis var den ska ligga. De olika byarna och städerna på Amalfikusten har alla något speciellt att erbjuda. Amalfi är exempelvis en trevlig liten stad med små piazzor och en domkyrka, Sant’Andrea som är värd ett besök. Annars är det en trevlig stad att bara promenera runt i och njuta av solen, atmosfären och utsikten innan du hittar en liten bra restaurang att slå dig ner på. 

Positano, den mest exklusiva staden av dem alla - sägs också vara den mest fotograferade staden av Amalfikustens alla pärlor. Det är säkert helt rätt men överlag finns det så många vackra städer längs Amalfikusten att det är svårt att välja en. Men kanske hittar du din egen favorit. Kör du österut från Amalfi mot Salerno kommer du bland annat till städerna Minori och Cetara som är små trevliga fiskestäder med många bra restauranger. Om du inte bor här bör du åtminstone stanna till och se dig omkring.

Hyr ett semesterhus på Amalfikusten med Escapeaway

Med Escapeaway kan du lätt boka ett underbart semesterhus på Amalfikusten, antingen ordnar du själv transporten eller så hjälper vi dig med flygbiljetter - med möjlighet till avresa från flygplatserna i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamn. Den intelligenta sökmotorn dammsuger hela tiden nätet efter de bästa priserna på flygbiljetter med reguljärflyg och kombinerar dem med våra utvalda semesterhus på Amalfikusten. Vi sätter samman det hela till en paketresa med resegaranti, på så sätt får du det bästa av båda världar. Komplettera ditt paket med en hyrbil för att få bästa möjliga upplevelse när du kommer fram. Trevlig resa!

>> Så reser du med Escapeaway till Amalfikusten
>> Läs även om flexibla paketresor till Amalfikusten här

Karta över Amalfikusten

Populära hotell på Amalfikusten

Italien, Syditalien, Kampanien, Minori
9,1
Fantastiskt
355 omdömen
  • Närmaste flygplats: 62 km
  • Närmaste strand: ca. 350 m
  • Internet/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Kampanien, Positano
9,7
Fantastiskt
559 omdömen
  • Närmaste flygplats: 64 km
  • Internet/Wi-Fi
  • Parkering / Garage
Italien, Syditalien, Kampanien, Amalfi
8,8
Mycket bra
492 omdömen
  • Närmaste flygplats: 67 km
  • Internet/Wi-Fi
  • Parkering / Garage