Residence Mare Club

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Besökt av
Patricia Johansson

Din terrass ut till havet på Amalfikusten

Njut på den soliga terrassen och av den sköna havsuitsikten. Välj detta unika rum längs kustvägen mellan Amalfi (2 km) och Positano. Här blir din semester både billig och trevlig.

Residence Mare Club ligger mitt emot den privata strand som hör till det 4-stjärniga Grand Hotel Excelsior, som ligger lite längre uppför berget nära den trevliga landsbyn Pogerola (3,5 km bort). Det är ca. 2 km till Amalfis historiska centrum och du bor här med den mest fantastiska panoramautsikten över Medelhavet.

Bo på "rätt" sida av vägen

Residence Mare Club ligger på den "rätta" sidan om vägen - alltså ner mot havet. Det finns endast 3 rum totalt där In-Italia valt det bästa som har en stor privat terrass med havsutsikt. Ingången sker direkt från vägen och man kommer först in till en liten bar som även fungerar som reception och frukostmatsal. Till baren hör en stor terrass som även är öppen för utomstående gäster. Baren stänger kl. 17 varje dag.

Njut av stranden nedanför

Ställets största attraktion förutom utsikten är den fina stranden som är en av områdets bästa och som man lätt når via en hiss. Denna service som också inkluderar två solstolar och en parasoll är gratis för In-Italias gäster - då andra betalar min. 10 Euro per person / dag. Stranden används även av Hotel Excelsiors gäster samt andra närliggande hotells gäster. Dessutom har man tillgång till poolen på Hotel Excelsior och transport kan ske gratis med hotellets minibuss.

Ankom i bil eller med offentlig transport

Ankommer man i bil kan man parkera gratis längs vägen men i högsäsongen kan det krävas lite tid för att hitta plats under dagtid. Kommer man istället med offenlig transport finns det en busshållplats nästan utanför dörren. Man kan även åka med Hotel Excelsiors minibuss till och från Amalfi. Pga. läget ut mot vägen bör man räkna med en del trafik medan det om natten är förhållandevis lugnt och fridfullt. Frukostbuffén serveras varje dag på Hotel Excelsior och du kan transportera dig fram och tillbaka gratis med hotellets minibuss, och utsikten från restaurangen är helt fantastisk.

Endast ett rum..., med egen terrass!

Rummet är fint men enkelt inrett samt utrustat med dubbelsäng, aircondition, TV, badrum med dusch och en härlig möblerad terrass med fantastisk utsikt. Frukosten serveras på rummet. OBS! Mare Club är ett litet annex som hör till det 4 stjärniga Grand Hotel Excelsior som ligger ca. 3,5 km bort, och där ni checkar in ifall ni kommer efter kl. 17:00. Ankommer ni mellan kl. 14-17:00 sker check-in direkt på stället.

Därför ska du välja Residence Mare Club

 • Närmaste flygplats: 68 km
 • Parkering / Garage
 • Stad mindre än 3 km bort
 • Strand mindre än 1 1/2 km bort

Residence Mare Club är inte tillgänglig i dagsläget

Residence Mare Club är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Napoli Flygplats: ca. 68 km (1h 30m)
 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 269 km (3h 20m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 302 km (3h 50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Residence Mare Club. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • Möjlighet för havsutsikt/sjöutsikt
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • Strand mindre än 1 1/2 km bort
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Mauro Comite 21 (Residence Mare Club) / Via Papa Leone X (Grand Hotel Excelsior)
84011 Amalfi (SA)

Koordinater

Latitude: 40.6267
Longitude: 14.5886

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Liknande hotell

Italien, Syditalien, Kampanien, Praiano
9,5
Fantastiskt
227 omdömen
 • Närmaste flygplats: 70 km
 • Närmaste strand: ca. 950 m
 • Internet/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Kampanien, Positano
9,3
Fantastiskt
352 omdömen
 • Närmaste flygplats: 65 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
Italien, Syditalien, Kampanien, Capri
9,5
Fantastiskt
673 omdömen
 • Närmaste flygplats: 51 km
 • Pool (ev. säsongsöppen)
 • Internet/Wi-Fi