In-Italia byter namn till Escapeaway

Ja det stämmer, In-Italia har nu blivit en del av Escapeaway. Det betyder emellertid inte ett avsked från det In-Italia du känner - det är fortfarande samma specialister som sitter bakom spakarna. Det innebär snarare fördelar för dig, för som bekant är man starkare tillsammans och vi kan nu erbjuda ännu mer konkurrenskraftiga priser och möjligheter när du komponerar din resa så som du vill ha den.

Och ja, vi älskar Italien precis lika mycket som tidigare. Nu har vi bara en mycket större lekplats att leka på, med många fler möjligheter. Vi har fortfarande det största utbudet villor, semesterlägenheter och hotell i hela Italien, så att du har alla förutsättningar att utforska detta underbara land tillsammans med oss. 

Så, oavsett om du vill dricka ett glas Chianti i vackra Toscana, utforska Siciliens kulturhistoriska mångfald, sola på Sardiniens vita sandstränder, äta världsberömd pizza i Neapel eller göra en gastronomisk resa genom Piemonte eller Emilia-Romagna, är vi fortfarande de rätta att kontakta. Vi är redo att ge dig den optimala semestern i Italien.

Hitta din resa till Italien här

På jakt efter det charmiga Italien?

För dig som vill uppleva den mest genuina och charmiga delen av Italien, har vi en god nyhet. Det har nu nämligen blivit mycket lättare att hitta dessa ställen i Italien. In-Italia är nämligen inte den enda resebyrån som har blivit en del av Escapeaway, även Hideaways har blivit en del av familjen - och om det är något de kan, så är det att hitta charmiga gömställen med massor av själ och charm. 

Hideaways blir sin alldeles egna hotellkategori i Escapeaways universum och det innebär att du nu kan kryssa i hideaways i sökfiltret och på så vis presenteras för en hel värld av mysiga gömställen med personlighet – både i Italien och i resten av världen om du någon gång skulle få lust till nya upplevelser.

Läs mer och hitta alla hideaways i Italien precis här

Om du vill läsa mer om historian bakom sammanslagningen av In-Italia, Hideaways och Escapeaway så kan du göra det här

Vi ser fram emot att få fortsätta skicka iväg glada gäster till Italien så som vi har gjort sedan 1999.

Bloggen om Italien

In-Italias populära blogg om allt det goda från Italien med allt från restips, kultur, historia och inte minst läckra recept på lokal italiensk mat, finns också fortfarande kvar. Den har bara bytt namn till Escapeaways resblogg. Här kan du hitta allt innehåll från In-Italias blogg plus massor av annat. Detta är resbloggen för de nyfikna som gärna vill ha inspiration till resor, recept samt historier från den stora världen. Läs med här

Destinationer på karta

Populära resmål

Få ett smakprov och se mer nedan