Escapeaway och boutique-hotell i Friuli-Venezia Giulia

Hideaways i Friuli-Venezia Giulia

 • Buttrio
  1 hotell
  Buttrio ligger omkring 10 kilometer från Udine omgivet av vinodlingar och med utsikt mot Alperna. Detta är en liten charmig stad med stolta traditioner inom vinodling. Här får du en strålande utgångspunkt för att utforska det nordöstra hörnet av Italien.
 • Capriva del Friuli ligger i det nordöstra hörnet av Italien bara några få kilometer från den slovenska gränsen. Denna lilla stad är perfekt att ha som bas från vilken du kan utforska regionens vingårdar, stränder och sevärdheter.
 • Gästrecensioner 8,0
  Faedis
  1 hotell
  Fædis är bara en liten landsort, men den är full av charm och så ligger den i ett vackert område omgivet av skogar och vingårdar på gränsen till Slovenien. Dessa lugna omgivningar är ideala till en avslappnande semester där du kan uppleva äkta ... italienskt landsortsliv. Samtidigt har du nära till den trevliga universitetsstaden Udine, där du hittar butiker och restauranger att utforska. Läs mer
 • Trieste
  1 hotell
  Trieste är en hektisk hamnstad på gränsen till Slovenien och en outtömlig skattkammare av upplevelser som inte bara består av historiska sevärdheter utan även allt du kan önska dig av kultur och affärsliv på bilfria gågator.
 • Aquileia ligger i nordöstra Italien, och vid första ögonkastet ser det ut som vilken annan landsort som helst. Men faktum är, att Aquileia har en rik historia som en av Romarrikets viktigaste städer. Här finns därför flera intressanta sevärdheter, ... och dessutom ligger Venedig och kusten inom räckvidd. Läs mer
 • Cividale del Friuli står med på UNESCO:s prestigefulla lista över världsarv. Stadens medeltida centrum är också väldigt stämningsfullt med sina stenbelagda, smala gator, sevärdheter och marknader. Du bör framför allt inte missa den livliga lördagsmarknaden.