Resor med flygbolaget Volotea till Italien

Jag har här nedan samlat information och fakta till dig som ska resa med flygbolaget Volotea till Italien

Har du frågor om praktisk information gällande en flygresa med bolaget Volotea till Italien, t.ex. om bagageregler, hänvisar vi dig till flygbolagets hemsida som du hittar en länk till under avsnittet "Information och kontakt" här nedan.

Historia och fakta om Volotea

Volotea grundades i Barcelona av Carlos Muñoz och Lázaro Ros, som också var idésprutan bakom ett annat spanskt lågprisbolag, Vueling. Deras nya flygbolag gjorde dock sin debut år 2012 i Venedig, på Marco Polo flygplats. Bolagets namn, Volotea, härstammar från det spanska ordet "revolotear" vilket betyder "att flyga runt". Det förhållandevis nya bolagets strategi är att erbjuda lågprisrutter från små och mellanstora europeiska städer.

Information och kontakt

Vi observerar att all ovanstående information är vägledande och vi förbehåller oss därför för eventuella ändringar. Vi hänvisar alltid till aktuell informtaion som framgår av ditt resebevis och flygbiljett. Har du frågor angående en flygresa på Volotea, är du alltid välkommen att kontakta oss, precis som du också kan hitta information om flygresor med Volotea på deras egen hemsida som du hittar här.

Destinationer och flygplatser i Italien

Volotea erbjuder lågprisflyg till över 70 destinationer i Europa - häribland åtskilliga i Italien. Du kan således flyga med Volotea bland annat till Bergamo flygplats (Milano), Catania på Sicilien, Genova flygplats, Napoli flygplats, Pisa flygplats och Venedig flygplats.